- - - - - -

Kérjük ajánlja fel adója 1%-át!

Adószám: 18814509-1-15

Facebook oldalunk

Statisztika

Látogatók
6
Cikkek
90
Cikkmegtekintések találatai
67039

Elérhetőségeink

E-mail: atanulasuniojaert@gmail.com
Weboldal: www.tanulasunio.hu

Keresés

A+ R A-

„A Tanulás Uniójáért” Közhasznú Alapítvány fotókiállítása

 

Szerkesztő: Kocsis Julianna Magyarország 2016.03.09. 0 174 megtekintés 

 

A „A Tanulás Uniójáért” Közhasznú Alapítvány fotókiállítást szervezett Együttes erővel a hátrányok leküzdéséért című projektje keretében a nyíregyházi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskolában. 

A február 17-i eseményen az alapítvány kuratóriumi elnöke, Tomcsik Eleonóra Anna köszöntötte a vendégeket és a gyerekeket, majd a Trump at Club együttes színvonalas produkciója következett.

 

 

Jelen voltak a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ dolgozói és a hátrányos helyzetű, állami gondozott gyerekek gyámjai is.

 A fotókiállítás képei között szerepeltek az intézmény gondozottjai által készített, környezettudatos neveléshez kapcsolódó alkotások, továbbá az alapítvány eddigi munkásságát bemutató felvételek.


Az alapítvány szeretne köszönetet mondani határon túli partnerének, a Pro Cultura Subcarpathica civil szervezetnek, és igazgatójának, Kudlotyák Krisztinának a több éve tartó sikeres együttműködésért; Kovács Istvánnénak, a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ igazgatójának. Külön köszönetét szeretné kifejezni az alapítvány Szabó Bernát Sándornénak, a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola igazgatójának a szervezésért és a helyszín biztosításáért.

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a Nemzeti Együttműködési Alap keretében valósult meg. A kiállítás anyaga megtekinthető a www.tanulasunio.hu weboldalon, valamint az alapítvány Facebook-oldalán.

                                                      „A Tanulás Uniójáért” Közhasznú Alapítvány

Forrás: http://www.karpatalja.ma/kitekinto/magyarorszag/a-tanulas-uniojaert-kozhasznu-alapitvany-fotokiallitasa/?fbclid=IwAR0O51sra3wSCoix6IMxCTrNyxyeMk4pa7RWzR-k2-8ox1U5cg62pSCLY2Y

További helyek: http://wintrier62.rssing.com/chan-50377664/all_p190.html

https://www.kelet.hu/oktatas/2016/03/31/beszedes-kepeket-lattunk.kelet

 

 

 

Tomcsik Eleonóra Anna


"A Tanulás Uniójáért"
Közhasznú Alapítvány kuratórium elnöke.